Skip to content


Mitől lesz egyszerű egy weboldal?

Digitális portfóliónak vagy digitális névjegykártyának hívom azt a lehetőséget, amikor a honlap éppen annyit mutat be, amennyire a megrendelő igényt tart. Sem többet, sem kevesebbet. Egy szolgáltatásnak leginkább erre van szüksége.

Név, emailcím, telefonszám, szolgáltatás helye – ezen alapvető információkon kívül – a cél: rövid bemutatkozás keretében jó benyomást kelteni, aztán a szolgáltatást ismertetni, árakat, akciókat és végül sokat jelent, ha véleményekből is téjékozódhat az érdeklődő. Lehetőség szerint három-négy perc alatt áttanulmányozható írás.

Egyszerű weboldalra leginkább akkor lehet szükséged, ha szolgáltatásodban nem vársz havonta ezer meg ezer látogatót, üzletfelet, de biztosítani szeretnéd, hogy a naptárad tele legyen, és ne kelljen ügyfelet lemondani, vagy hónapokat várakoztatni. Hogy a „szájról szájra” terjedő pozitív minősítést kapcsolatfelvétel előtti „csekkolás” előzhesse meg. 

A jól megírt, frappáns szövegek, az ízléses design, a működő struktúra azonban nagy mértékben hozzájárulhat, hogy a rólad alkotott első benyomás igényesség érzetét keltse.


hát ez érdekel…