Skip to content

Weboldal, mint befektetés?

Befektetés… Egy történet jutott eszembe. Amikor az első webdesign iskolámba jelentkeztem, bizony  borsosnak találtam az árát. Azzal vigasztaltam magamat, ha a sajátomért nem kell fizetnem, már megérte. 

Azóta több gondolat felmerült bennem. Egy weboldal olyan mint egy időkapszula, egy kor lenyomata, amely mentve a felhőben megőrzi az emlékeidet, gondolataidat, vállalkozásod, személyiséged pillanatnyi állapotát. 

Azzal, hogy készíttetsz egy weboldalt, vállalkozásodnak adsz egy szép ünneplő ruhát. Ne vegyél olcsó kínait, ne vegyél használtat, de a legdrágább üzlet milliós kreációja is felesleges. Én olyan kreációt kínálok neked, amit büszkén fogsz mutogatni. 

A középár-kategória a kezdő vállalkozásoknak, elsősorban a szolgáltatásra épülő üzleteknek kiváló megoldás. A túl olcsót nem fogod tudni az ízlésednek megfelelően szerkeszteni, nem fogod tudni keresőoptimalizálni, a túl drága pedig nem térül meg. Ha nem vársz napi több ezres látógatót, megrendelőt  az oldaladra, nincs szükséged ennél több befektetésre. 

Csak lépésről lépésre… Ahogy a képen… A magasba…